Categorieën

Nieuw assortiment Gouda-Original

Waarschijnlijk is het je als terugkerende bezoeker al opgevallen dat onze website in een nieuw jasje is gestoken. Gelukkig kunnen wij het vertrouwde assortiment blijven aanbieden. Een prachtig assortiment aan kaarsen, authentieke verse Goudse Stroopwafels en Gouds aardewerk. 

Het assortiment van de Gouda kaarsen is wel veranderd. Dat komt omdat de fabrikant de meeste kaarsen niet meer produceert. Wees gerust, wij werken samen met een ambachtelijke kaarsenmakerij (est. 1970) en laten al uw bekende Gouda kaarsen produceren onder eigen premium label door de echte vakmensen. Superiere kwaliteit met ook stearine als grondstof en veelal een langere brandduur. Topkwaliteit en geliefd in de horeca.

Kun je je product(en) niet vinden? Probeer dan eens onze nieuwe zoekfunctie. Hiermee worden alle relevante producten getoond. Loop je tegen problemen aan tijdens het bestelproces of kun jij het product dat je zoekt niet viden? Neem dan gerust contact op met ons via het contactformulier of bel ons op 010-4225969.
Wij leveren uw kaarsen in alle maten en kleuren. 
  Gouda Original     17-11-2022 10:35
Meld je aan voor de nieuwsbrief