Goudse Kaas is de echte ambachtelijke Goudse Boerenkaas geproduceerd in de directe regio. Gouda Original heeft voor u de originele Goudse Kaas, traditionele kwaliteit, uitzonderlijk van smaak, lekkerder, echt uit Gouda. 

Goudse Kaas: Boerenkaas op de Goudse Kaasmarkt bij de Goudse WaagDe beroemde Goudse Boerenkaas wordt van oorsprong gemaakt door de boeren uit de directe regio, uit plaatsen als Stolwijk, Haastrecht, Vlist en uit de Krimpenerwaard. Hier maken ze nu nog steeds op ambachtelijke wijze,  volgens traditioneel recept de kaas. Dat de "Gouda Kaas" zo beroemd is geworden, is vooral te danken aan de handel in kazen die al meer dan 300 jaar plaats vindt op de Goudse Kaasmarkt. Nog steeds wordt de echte boerenkaas verhandeld op de lokale Kaasmarkt  en in de Goudse Waag gekeurd en gewogen.                   Video: Goudse Kaasmarkt

De Goudse Kaasmarkt vindt plaats op donderdag ochtend in juli, augustus en september tegenover de Goudse waag achter het Stadhuis. Gouda Original selecteert alleen echt ambachtelijke authentieke kazen uit de directe regio, en dan alleen de allerbeste kwaliteit. De Echte Goudse boerenkaas, een typisch Gouds product dat iedereen zou moeten kunnen proeven!

"Echte Goudse Kaas, de Kaas die Gouwenaars gewoonlijk voor zichzelf houden"
Echte Goudse Kaas - BoerenkaasEcht-Goudse-Kaas
Echt Goudse Kaas
Echt-Goudse-Kaas-met-Kruiden
Echt Goudse Kaas met..
Speciale-Goudse-Kaas
Speciale Goudse Kaas
Echt-Goudse-Ponds--en-KiloKazen
Echt Goudse Ponds- e..